Фото: Facebook Кириленка

Рашисти під ранок вгатили по Краматорську та Костянтинівці: є загиблі та поранені (фото)

Вранці 14 червня російські загарбники завдали ракетного удару по Донеччині. Під обстріл потрапили Краматорськ та Костянтинівка.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Внаслідок ворожого обстрілу Донеччини, попередньо, троє загиблих і троє поранених серед цивільних.

"Рашисти вдарили удосвіта — о 05:00 ранку. Спрямували ракети по Краматорську та Костянтинівці. Дві людини загинули й двоє поранені у Краматорську, одна загибла і поранена — у Костянтинівці", — написав він.

Глава Донецької ОВА наголосив, що ракети, випущені рашистами, влучили у приватний сектор міст і завдали значної шкоди. 

"У Краматорську вщент зруйновано щонайменше п'ять і пошкоджено зо два десятки приватних будинків, у Костянтинівці — два зруйновані та пошкоджені 55", — додав Кириленко.

За даними чиновника, постраждав газогін та електромережі. Рятувальні та комунальні служби працюють на місці  російських  злочинів, надають  допомогу людям.

Нагадаємо, у ніч на 14 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі. У МВС підтвердили інформацію про трьох загиблих і 13 поранених людей.

Вночі 13 червня російські загарбники вдарили по цивільних об'єктах у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу понівечена п’ятиповерхівка, потрощені приватне й автомобільне підприємства. Внаслідок атаки 12 людей загинули, ще 36 людей постраждали. Пошуково-рятувальна операція завершена. 14 червня в Кривому Розі оголошено День жалоби.

Також 13 червня російська армія обстріляла з артилерії село Білозерка Херсонської області. Снаряд влучив у подвір'я церкви та вбив священника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.06.2023 09:21