Фото: Маріупольська міська рада

Рашисти повністю знищили залізничний вокзал у Маріуполі (фото)

Російські загарбники в окупованому Маріуполі повністю зруйнували залізничний вокзал. Рашисти перетворили вокзал на суцільні руїни.

Про це повідомила прес-служба Маріупольської міської ради.

"Місце звідки ми відправлялися мандрувати та перше місце, яке бачили, коли поверталися до рідного Маріуполя. Тепер тут суцільні руїни. Ось, що приніс нам "руський мир"  руйнацію, зубожіння, холод та смерть", — йдеться в повідомленні.

Міськрада зауважила, що ще рік тому в Маріуполі планували створити сучасний вокзал європейського рівня. Комфортний, новітній та з елементами доступності. Проте наразі від вокзалу не лишилося і сліду.

Нагадаємо, загарбницька війна рашистів спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто з початку повномасштабного вторгнення перебуває під окупацією й майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Днями мікрорайон "Черьомушки" — колись тихий спальний район — перетворився на зруйноване гетто. Росіяни тут знесли багатоповерхівки, де мирно жили маріупольці.

4 лютого повідомлялося, що окупанти почали демонтувати зруйновані будинки в Маріуполі. Разом із завалами рашисти вивозять на сміття тіла загиблих цивільних.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2023 14:17