Фото ілюстративне. Джерело: npu.gov.ua

Рашисти протягом дня 19 разів обстріляли Сумщину: загинула людина

Внаслідок ворожого обстрілу Сумщини 14 квітня у Краснопільській громаді загинула людина. Загалом у неділю окупанти 19 разів гатили по цьому регіону.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

Там зазначили, що протягом дня росіяни здійснили 19 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. 

"Зафіксовано 76 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманьська, Середино-Будська громади", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 квітня російські терористи вгатили по селищу Очеретине на Донеччині. Внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула, ще дві особи отримали поранення.

Раніше повідомлялось, що 14 квітня у Харкові прогримів вибух. Перед цим в області оголошували повітряну тривогу. За словами місцевих жителів, у Харкові було чути один вибух, а перед цим Повітряні сили ЗСУ попереджали про активність російських літаків Су-35 та Су-34 на Сході нашої держави. Також була загроза застосування ворогом авіаційного ракетного озброєння. При цьому військові повідомляли про пуски КАБів у Харківській та Донецькій областях. Вже о 15:47 Повітряні сили попередили про ракетні загрозу на південному напрямку. Зокрема, на Одесу було спрямовано ворожу ракету.

Також 14 квітня російська армія вкотре завдала точкового ракетного удару по Півдню України. Повітряним силам вдалось відбити атаку, збивши дві ракети окупантів.

Російські терористи у неділю завдали ракетного удару по Дніпропетровщині. В обласному центрі через падіння уламків поранено людей та пошкоджено приватні будинки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.04.2024 23:18