Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

Рашисти ракетою вдарили по Харкову, спалахнула пожежа

Вночі 2 вересня війська країни-агресорки завдали ударів по Харкову. У місті спалахнула пожежа. 

Про це повідомив мер Ігор Терехов.

За словами посадовця, ракета не визначеного типу влучила в Індустріальний район міста. 

"В Індустріальному районі від удару ракетою (тип встановлюється) є загоряння у садовому товаристві", — зазначив мер.

Посадовець додав, що інформації щодо жертв чи постраждалих немає.

Нічний обстріл 2 вересня

У ніч на понеділок, 2 вересня, російські окупанти знову атакували Україну ракетами. Ворожі цілі заходили з півночі Чернігівщини. Спершу крилаті ракети тримати курс на Київщину, а потім, за інформацією військових, змінили курс на Полтавщину. Пізніше було зафіксовано нові групи ракет на півночі Чернігівської області. 

Проте все ж основний удар прийшовся по столиці — там лунали вибухи, працювала протиповітряна оборона. У місті зафіксовано падіння уламків і є потерпілі. Зокрема, у Голосіївському районі є руйнування котельні. 

У Святошинському районі загорілися автівки та пошкоджено складське приміщення. Крім того, частково пошкоджені скляні елементи входу на станцію метро "Святошин". Станція працює для пасажирів і як укриття. Також сталося загоряння МАФу поблизу станції метро.

Потерпілі є у Шевченківському та Святошинському районах.

Нагадаємо, минулого тижня російські окупанти також здійснювали масовані ракетні атаки по Україні. Так, 26 серпня ворог випустив 236 засобів ураження. Силами та засобами протиповітряної оборони збито 102 ракети та 99 ударних БпЛА. У низці міст та регіонів лунали вибухи — зафіксовано пошкодження, є загиблі та поранені. Тоді ж російські окупанти вперше атакували розподільні підстанції України касетними боєприпасами.

27 серпня обстріл повторився — вибухи лунали у Києві, на Хмельниччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2024 06:55