Роботине на карті. Скріншот з відео

Рашисти розстріляли трьох українських бійців біля Роботиного, — DeepState

Військові країни-терориста знову скоїли воєнний злочин. Цього разу вони розстріляли українських полонених бійців біля Роботиного на Запорізькому напрямку. Однак, офіційно українська сторона поки що не прокоментувала цей інцидент.

Про це повідомляє Deep State у Telegram-каналі, опублікувавши відповідне відео, зняте з безпілотника.

На кадрах видно трьох українських військових, які склали зброю і виходять з окопу з піднятими вгору руками. Далі окупанти направили на них зброю і відкрили вогонь, після чого троє українських захисників впали на землю. 

"За даними суміжних підрозділів, 18 лютого кацапи наступали на село з півдня і захопили частину великого опорного пункту, де залишилося троє бійців 3-ї БрОП "Спартан". Противник вчергове нехтуючи правилами та звичаями війни, взявши в полон розстріляв наших бійців. Кадри вже з'явилися в мережі", йдеться у повідомленні.

розстріл військових поблизу роботиного

Скріншот з відео

Нагадаємо, вранці 18 лютого російські загарбники на Сході України розстріляли двох українських військовополонених. За даними військових, черговий воєнний злочин війська країни-агресорки вчинили в смузі відповідальності ОСУВ "Хортиця". 

Водночас за даними проекту DeepState, рашисти розстріляли ще шістьох полонених військових, які залишились в Авдіївці на позиції Музей ("Зеніт") після відходу української армії. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 20.02.2024 16:55