Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти шукають нові рубежі для пуску ракет: у ЗСУ розповіли про нову проблему окупантів після збиття "сушок"

Росія зараз шукає нові рубежі для запусків ракет на Півдні. Це відбувається після знищення чотирьох Су-34 та одного Су-30 окупантів у Херсонській області.

Про це заявила начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Вона зазначила, що після 22 грудня, коли українські захисники збили одразу три Су-34, на Півдні не спостерігається активність стратегічної авіації. Зараз ворог вивчає нову тактику дій і саме її випробовуватиме.

"Вони намагаються знайти інші рубежі пусків для літаків. Куди вони можуть залітати, щоби їх не уражали українські сили. Але оскільки вони мають такий сумний досвід, то стануть обережнішими в цих майбутніх вильотах", — додала Гуменюк.

Українські захисники 22 грудня за добу знищили одразу три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 у Херсонській області. Вже 24 грудня українська протиповітряна оборона знищила ще один Су-34 та один Су-30 російських окупантів.

Нагадаємо, Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки констатував, що зараз, у грудні, силам ППО вдалося перевершити свій успіх зі знищення літаків Су-35 і Су-34 і двох вертольотів Мі-8МТПР-1 над Брянською областю в травні цього року, таким чином побивши рекорд за ліквідацією ворожої авіації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.12.2023 23:55