Фото: ілюстративне / соцмережі

Рашисти в Запорізькій області влаштовують "експерименти" на дітях: подробиці від ОВА

Російські загарбники влаштовують експерименти на дітях у Запорізькій області. Вони заявили про створення на тимчасово окупованому регіоні "інноваційно-освітньої території".

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За словами посадовця, окупанти створюють мілітарні табори на узбережжі Азовського моря:

  • в таборі "Воїн" навчатимуть військових дисциплін і керуванню БпЛА;
  • в таборі "Маяк" посилено навчатимуть пропагандистів.

Також, за словами Федорова, школи на ТОТ вже давно перетворилися на центри пропаганди та підготовки до війни: тиждень починають з підйому прапора РФ, а на уроках праці — навчатимуть збирати безпілотники; 

Глава Запорізької ОВА наголосив, що молодіжні організації всі або мілітарні, як "юнармія", де готують дітей для міноборони РФ, або політичні, як "рух перших", який вирощує партійних функціонерів.

"Рашисти підкреслюють: саме на ТОТ є "потреба в новому рівні освіти", тобто в знищенні ідентичності юних українців, і цей досвід планують використати по всіх окупованих територіях", — додав Іван Федоров.

Раніше Іван Федоров повідомляв, що окупанти вирішили використати новорічні свята задля посилення свого впливу на дітей, що проживають на захоплених територіях. Для цього окупанти вивезли кілька сотень дітлахів в Кремль на "ялинку".

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області рашисти пропонують батькам, які є громадянами України, гроші, якщо ті віддадуть своїх дітей до місцевих шкіл.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2024 20:49