Фото: armyinform.com.ua

Рашисти вдарили по Харкову ракетами С-300: багато поранених

У суботу, 16 вересня, російські загарбники завдали ракетних ударів по Харкову. Внаслідок атаки поранення отримали цивільні мешканці.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Харківської області Олег Синєгубов.

Зазначається, що ворог завдав п'ять ударів ракетами С-300 по Холодногірському району Харкова. На місце влучань виїхали екстрені служби.

"За попередньою інформацією медиків, поранені 5 цивільних, стан потерпілих — легкий та середній, загрози життю немає", — додав голова ОВА.

Зауважимо, вдень 16 вересня у столиці України та низці областей було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили попередили про загрозу застосування балістичного озброєння у частині областей. Після сигналу тривоги у Харкові пролунали вибухи.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил, у Російської Федерації станом на осінь 2023 року в кілька разів менше ракет, ніж було у 2022-му. Проте країна-агресор продовжує виробництво зброї. Речник командування Юрій Ігнат пояснював, що західні комплектуючі є і в ракетах, і в "шахедах". Крім цього, Іран продовжує надавати РФ військову допомогу. Українська сторона відстежує регулярні рейси з Тегерана.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2023 15:10