Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти вдарили по Конотопу на Сумщині: пошкоджено будинок, є травмовані

Російські загарбники у ніч на п'ятницю, 29 грудня, атакували, ймовірно, ракетами Конотоп Сумської області. Внаслідок обстрілу постраждали троє людей.

Про це повідомила прес-служба Сумської обласної військової адміністрації. За даними влади, пошкоджено багатоквартирний будинок.

"Сьогодні рано-вранці російські терористи скоїли черговий злочин проти мирного населення. Ворог завдав, попередньо, ракетний удар по Конотопу", — йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що внаслідок обстрілу травмовано три людини, пошкоджено багатоквартирний будинок, станцію технічного обслуговування авто. Також сталось загоряння автомобіля.

На місці працюють усі необхідні служби. Людей закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нічний масований обстріл 29 грудня

Рашисти у ніч на п'ятницю масовано атакували Україну ударними дронами-камікадзе та ракетами. Повітряну тривогу оголошували майже по всій країні. Вибухи лунали в Одесі, Львові, Львівській області, Харкові та Черкасах.

В Одесі близько опівночі під час повітряної тривоги уламки російського ударного дрона типу Shahed влучили у житловий будинок. Там спалахнула пожежа. Мері міста Геннадій Труханов показав наслідки обстрілу.

Львівщину, за попередньою інформацією, атакували понад 10 "шахедів". Сталося загоряння на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові. Інформації про жертв немає.

Харків вночі двічі був під масованим обстрілом. О п'ятій ранку ворог обстрілював місто двома видами ракет — С-300 та Х-22. Повідомлялося про щонайменше вісім прильотів по Київському та Холодногірському районах. У місті виникли проблеми з подачею електрики для транспорту, фахівці працюють над відновленням електропостачання.

Близько сьомої ранку Харків знову опинився під обстрілом. Мер міста Ігор Терехов повідомив про щонайменше чотири прильоти.

Нагадаємо, у четвер у Миргороді Полтавської області лунали вибухи. Це сталося під час повітряної тривоги в області. Про наслідки офіційно не повідомлялося.

Також російські терористи о першій половині дня з артилерії вгатили по Запорізькій області. Удар прийшовся по береговій лінії річки Дніпро в селі Біленьке Запорізького району: внаслідок удару є загиблі та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 07:06