Фото: ДСНС

Рашисти вдарили ракетами по Запоріжжю та Оріхову: є постраждалі

У п'ятницю, 31 березня, російські окупанти атакували ракетами Запоріжжя. Внаслідок обстрілу постраждали двоє місцевих мешканців.

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Внаслідок обстрілу частково пошкоджено п'ять приватних будинків, два гаражі з автомобілями. За попередньою інформацією, травмувалося двоє людей, яких госпіталізували каретами швидких, загиблих немає.

"В результаті вибухової хвилі в одному із житлових будинків деформувалися вхідні двері, внаслідок чого жінка з однорічною дитиною не могли вийти. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту деблокували елементи залізних конструкцій та вивільнили постраждалих. Після огляду лікарями швидкої від госпіталізації врятовані відмовилися. На місці події працювали психологи ДСНС", — розповіли рятувальники.

Також під вогнем окупантів опинилося і місто Оріхів у Запорізькій області. Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Ворог здійснив обстріл з літака міста Оріхів у Запорізькій області двома ракетами. 2 цивільних були поранені, один у важкому стані", — повідомив він.

Нагадаємо, російські загарбники ввечері 30 березня вкотре обстріляли Харків, зокрема Новобаварський район. Щонайменше шість ракет типу С-300 влучили по об'єктах інфраструктури та приватних домоволодіннях. Згодом з'явилося відео наслідків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.03.2023 16:36