Фото: Pixabay

Рашисти вдарили ракетою по Кривому Рогу: де зафіксовано влучання

У вівторок, 26 вересня, близько 06:30 ранку російські загарбники вдарили ракетою, попередньо — балістичною, по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Удар прийшовся по одному з підприємств міста.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул у Telegram. За його словами, жертв немає.

"Усі оперативні служби працюють на місці. Наслідки уточнюються. Головне — без втрат", — написав він і додав, що інших обстрілів у Криворізькому районі не було. 

Вілкул запевнив, що у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Нічний обстріл України 26 вересня

Російські окупанти 26 вересня вночі атакували "шахедами" Одещину. Після 02:00 Повітряні сили повідомили про небезпеку для Ізмаїла та Рені. Вранці голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що "приліт" стався по припортовій інфраструктурі в Ізмаїльському районі.

Постраждали двоє чоловіків, які були водіями вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили. Крім цього, пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, шість фур зайнялися.

За даними Повітряних сил ЗСУ, усього цієї ночі росіяни випустили по Україні 38 "шахедів" з південно-східного напрямку — з Приморсько-Ахтарська, що у Росії, а також з мису Чауса в окупованому Криму. Вдалося збити українським захисникам неба 26 повітряних цілей.

Нагадаємо, вночі 25 вересня росіяни також били по Одеській області та Кривому Рогу. Були зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. В Одесі суттєвих пошкоджень зазнав морський вокзал та будівля привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа. Внаслідок вибухової хвилі у місті постраждала одна цивільна особа, двоє людей загинули. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 08:36