Фото: Telegram Сергія Лисака

Рашисти вгатили по Дніпропетровщині: спалахнула пожежа на агропідприємстві

Вночі 27 серпня російські терористи обстріляли населені пункти Дніпропетровської області з важкої артилерії. На одному з підприємств спалахнула пожежа.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Зазначається, що під вогнем окупантів опинилися Нікопольський район, Марганець, а також Синельниківський район.

"Дісталося Славгородській громаді. На одному з агропідприємств зайнялась пожежа. Вогнем знищена вантажівка. Пошкоджені декілька господарських будівель, гараж, трактор. Понівечені два приватні будинки", — розповів він.

Внаслідок обстрілів місцеві мешканці не постраждали.

Ракетна атака вночі 27 серпня

У ніч на 27 серпня окупанти знову завдали масованої повітряної атаки по території України. Близько 03:50 в повітряному просторі була зафіксована група ракет.

Ракети декілька разів змінювали курс, спершу вони прямували на Київ, пізніше змінили курс на Захід країни. Системи протиповітряної оборони, зокрема, працювали в Черкаській області, а також на підступах до Києва, де було чути звуки вибухів в результаті повітряного бою при відбитті атаки.

За даними КМВА, рашисти  випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району Каспійського моря, з літаків стратегічної авіації Ту-95МС. Всі ворожі цілі, які рухалися у бік Києва знешкодила протиповітряна оборона. Зазначається, що у столиці руйнувань та постраждалих внаслідок російської атаки немає.

Нагадаємо, раніше Гуменюк попередила, що російські загарбники вивели у море ракетоносій "Калібрів". По всій території України зберігається ракетна небезпека.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2023 08:30