Фото: ДСНС Донеччини

Рашисти вгатили по пожежній частині на Донеччині: фото наслідків

У вівторок, 14 травня, російські загарбники атакували пожежну частину у Миколаївці, що на Донеччині. Внаслідок ворожого удару немає постраждалих серед особового складу рятувальників.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram-каналі Державної служби надзвичайних ситуацій України. Там зазначили, що у вівторок ввечері ворог завдав удару по місту Миколаївка Краматорського району. 

"Вибуховою хвилею та уламками було пошкоджено скління та конструкцію віконних отворів, двері, в’їзні ворота гаража пожежно-рятувальної частини та ворота у двох будівлях боксів. На щастя, особовий склад та пожежно-рятувальна техніка не постраждали", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Раніше повідомлялось, що від рук російських окупантів загинули харківські рятувальники Владислав Логінов, Сергій Байдалінов і Володимир Матюшенко. Герої потрапили під атаку російських "шахедів".

Нагадаємо, у роботі Державної служби з надзвичайних ситуацій відбудуться суттєві зміни. У відомстві переглянули протоколи реагування щодо роботи надзвичайників, а також використання інженерної та спецтехніки.

Також повідомлялось, що у ніч на 21 лютого чотири рятувальники отримали поранення внаслідок російського обстрілу Донецької області. Це сталось після удару окупаційних військ по Покровському району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.05.2024 11:51