Фото: Херсонська ОВА / ілюстративне

Рашисти вгатили по житловому будинку на Херсонщині: постраждала родина з дитиною

У п'ятницю, 30 червня, російські загарбники обстріляли житловий будинок в Антонівці (Херсонська область). Внаслідок удару постраждала родина з дитиною. 

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За інформацією чиновника, у шестирічного хлопчика діагностували поранення ноги середнього ступеня тяжкості. Також через ворожий удар поранення отримав 79-річний чоловік та 42-річна жінка. 

"Усіх постраждалих шпиталізували, лікарі надають їм необхідну медичну допомогу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, уранці 30 червня армія Росії з артилерії знову обстріляла Херсонську область. Окупанти вдарили по селу Михайлівка та власне самому обласному центру.

29 червня російські окупанти обстріляли "Пункт незламності" у Херсоні. Двоє містян загинули, ще двоє перебувають у лікарні з опіками в стані середньої тяжкості.

Також у четвер російські окупанти обстріляли населений пункт Білозерка Херсонської області. Внаслідок атаки загинула 71-річна пенсіонерка. Також внаслідок російських обстрілів постраждав 20-річний хлопець. В нього контузія та поранення обличчя. Крім того, у населеному пункті пошкоджено щонайменше дванадцять житлових будинків. 

У ніч на 30 червня терористи атакували Україну з південно-східного напрямку — росіяни випустили 13 "шахедів". Силам протиповітряної оборони вдалося збили 10 ворожих ударних дронів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2023 21:50