Фото: Telegram Юрія Малашка

Рашисти вгатили по житловому будинку в Оріхові: зруйновано цілий під'їзд

У вівторок, 2 січня, російська армія скинула авіабомби на Оріхів Запорізької області. Внаслідок удару зруйновано цілий під'їзд багатоповерхівки.

Про це повідомив у Telegram голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

"О 09:30 рашисти завдали два авіаудари керованими бомбами по місту Оріхів", — йдеться у повідомленні чиновника.

В результаті ворожої атаки пошкоджено будинок, зруйновано цілий під’їзд. Є поранена.

"З пораненнями до лікарні доставлено жительку однієї з квартир будинку — 75-річну жінку", — йдеться у повідомленні Малашка.

Нагадаємо, вночі та вранці 2 січня російські окупанти масовано атакували Україну дронами та ракетами. Усього ворог запустив по Україні 99 повітряних цілей, більшість із них, зокрема 72, вдалося збити Силам протиповітряної оборони.

Також президент Володимир Зеленський відреагував на нову масовану атаку ворога та повідомив, що станом на 11:00 відомо про 92 поранених й чотирьох загиблих.

Раніше повідомлялось, що внаслідок ворожої атаки на Київ зафіксовано пошкодження та руйнування у дев'яти районах. В одному з будинків столиці у Соломʼянському районі внаслідок атаки сталося загоряння.

Своєю чергою Кличко зазначив, що загалом у просторі Києва та області Сили протиповітряної оборони знищили 61 ракету, з них — близько 10 "Кинджалів". А також до цього вночі — 13 "шахедів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 13:43