Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Рашисти випустили по Львівщині десять "шахедів": в ОВА повідомили деталі

Над Львівською областю вночі проти 25 травня сили протиповітряної оборони збили 10 повітряних цілей. Влучань на території області немає. 

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"До нашої області долетіли 10 "шахедів". ПвК "Захід" на Львівщині спрацювало стовідсотково. Влучань в об'єкти нема, жертв чи постраждалих також нема. Дякую нашим захисникам і захисницям на різних напрямках, які відвернули загрозу. Вистоїмо! Перемога буде за нами!" — розповів Козицький.

Також начальник ОВА подякував мешканцям області за те, що не публікували фото та відео роботи ППО, які могли допомогти ворогу корегувати удари.

Нагадаємо, вночі 25 травня війська країни-агресорки намагалися вдарити по Києву іранськими дронами-камікадзе. Протиповітряна оборона збила всі повітряні цілі.

За даними Повітряних сил ЗСУ 25 травня країна-агресорка атакувала Україну ударними дронами іранського виробництва Shahed-136/131. Росіяни запустили 36 безпілотників

Президент Володимир Зеленський прокоментував нічну атаку Росії по Україні. Він подякував силам протиповітряної оборони за відмінну роботу.

Додамо, за даними ЗСУ останнім часом рашисти намагаються випробовувати різні напрямки для атак на Україну, щоб з'ясувати, на якому з цих напрямків система протиповітряної оборони може мати якісь слабкі місця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.05.2023 10:08