Фото: ілюстративне Джерело: ДПСУ

Стовідсотковий результат: Повітряні сили озвучили вражаючу кількість збитих дронів цієї ночі

Вночі 25 травня країна-агресорка атакувала Україну ударними безпілотниками іранського виробництва Shahed-136/131. Росіяни запустили 36 безпілотників. 

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Варто зауважити, що один із ворожих дронів сили ППО знищили на Буковині. Проте влада поки не розкриває подробиці збиття російського БпЛА.

"Ймовірно, ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти запускали безпілотники з північного та південного напрямків. Силами ППО було знищено усі 36 дронів-камікадзе Shahed.

"До відбиття атаки залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи у зонах відповідальності повітряного командування "Південь", повітряного командування "Центр", повітряного командування "Захід" та протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України", — повідомили у Командуванні.

кількість збитих дронів 25 травня

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, вночі 25 травня війська країни-агресорки намагалися вдарити по Києву іранськими дронами-камікадзе. Протиповітряна оборона збила всі повітряні цілі

Додамо, за даними ЗСУ, останнім часом рашисти намагаються випробовувати різні напрямки для атак на Україну, щоб з'ясувати, на якому з цих напрямків система протиповітряної оборони може мати якісь слабкі місця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.05.2023 08:32