Фото: АрміяInform

Рашисти випустили у напрямку Києва понад 15 крилатих ракет: скільки вдалося збити

Російські загарбники вранці 26 січня масовано атакували Україну ракетами. Пуски були й в сторону столиці.

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, рашисти випустили понад 15 крилатих ракет.

"Завдяки відмінній роботі ППО усі повітряні цілі були збиті!  Проте небезпека повітряних ударів не минула. Перебувайте в укриттях до завершення тривоги", — сказав він.

Масований ракетний обстріл 26 січня

У низці областей України вранці оголосили повітряну тривогу. Моніторингові групи повідомили про пуски ракет. За попередніми даними, було здійснено запуски ракет типу Х-101 з Каспійського моря. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що терористи випустили 30 ракет.

Внаслідок масованого пуску ракет у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях застосували екстрені відключення світла. Відомо, що у кількох областях вже є збиття повітряних цілей. У Київській ОВА підтвердили роботу ППО в області.

"Укрзалізниця" попередила про затримку двох з 70 рейсів через знеструмлення окремих ділянок по країні.

Нагадаємо, попередній масований ракетний удар Росія здійснила 14 січня. Тоді у Києві пролунала серія вибухів. Було влучання в об’єкт інфраструктури. Крім цього, російська ракета влучила у житловий будинок у Дніпрі, тоді загинули десятки людей.

Війна, 26.01.2023 10:07