Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти влучили у вантажне судно під час обстрілу Херсона

У ніч на середу, 28 лютого, російські окупанти знову обстріляли Херсон і область. Унаслідок ворожої атаки одна людина загинула, двоє отримали поранення, до того ж відбилося влучання у вантажне судно, пошкоджені ферма й елеватор.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Минулої доби противник обстрілював Червоний Маяк, Осокорівку, Львове, Дудчани, Берислав, Саблуківку, Качкарівку, Токарівку, Іванівку, Михайлівку, Тягинку, Янтарне, Понятівку, Садове, Гаврилівку, Велетенське, Станіслав, Ромашкове, Придніпровське, Антонівку, Зеленівку та Херсон", — перерахував він.

За його словами, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема, пошкодили 12 багатоповерхівок і 15 приватних будинків.

"У Херсоні зафіксовані влучання у вантажне судно, також пошкоджено автомобілі. Внаслідок обстрілів у населених пунктах пошкоджені ферма й елеватор", — додав голова Херсонської обласної військової адміністрації.

Він також констатував, що ворог знову обстріляв Херсонщину з авіації. Поблизу селища Зеленівка випустив керовану авіабомбу.

"Через російську агресію одна людина загинула, ще двоє — отримали поранення", — підсумував Олександр Прокудін.

Нагадаємо, що 24 лютого під вечір російські окупанти обстріляли Херсонську область. Цього разу під удар потрапило селище Білозерка. Черговий ворожий обстріл забрав життя 35-річної жінки. Її чоловіка — поранили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2024 08:56