Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти втретє за тиждень поцілили по одному й тому ж об’єкту інфраструктури Львівщини: є жертва, під завалами можуть бути люди

У неділю, 31 березня, війська країни-агресорки крилатими ракетами атакували Львівську область. Під ударом ворога опинився інфраструктурний об'єкт.

Про це повідомив очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Під час повітряної тривоги, яка тривала з 05:01 по 06:27, ворог атакував крилатими ракетами той самий обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині, який був його ціллю 24 та 29 березня", — розповів посадовець.

За його словами, також через російську атаку зруйнована адмінбудівля та сталася пожежа, яку вогнеборці оперативно загасили.

"Унаслідок атаки загинув один чоловік. Щирі співчуття рідним", — наголосив Козицький.

Наразі на місці влучань триває рятувальна операція. Під завалами і досі можуть перебувати люди.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил Збройних сил України, вночі 31 березня війська країни-агресорки атакували Україну 14 крилатими ракетами Х-101/Х-555, 11 ударними дронами Shahed, балістичною ракетою "Іскандер-М" та керованою авіаційною ракетою Х-59.

Водночас у Силах оборони Півдня уточнили, що під прицілом ворога знов була енергетична інфраструктура Одещини та агропромислові потужності Херсонщини. Зокрема, в Одеській області падіння уламків збитого дрона спричинило пожежу на одному з енергооб’єктів області, внаслідок чого сталося знеструмлення кількох населених пунктів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.03.2024 09:57