Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти ввечері обстріляли Дніпро: є загиблий і поранені

У понеділок, 2 вересня, ввечері Дніпро зазнав ракетного удару від російських загарбників. Унаслідок ворожого обстрілу відомо про загиблого та поранених.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"На жаль, уже є інформація про загиблого та трьох постраждалих унаслідок ракетної атаки на Дніпро. Співчуття рідним і близьким", — зазначив він.

Перед тим, приблизно о 22:30, стало відомо про повітряну атаку по Дніпру. У командуванні Повітряних сил Збройних сил України інформували про загрозу балістики.

Атаку по Дніпропетровщині підтвердив і Сергій Лисак, який закликав місцевих мешканців залишатися в укриттях.

"Наразі відомо про пошкодження житлових будинків в одному з районів Дніпра. Вся інформація — зранку. Бережіть себе і своїх близьких. Тихої ночі!" — підсумував начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Як відомо, також сьогодні російські терористи атакували Харків. Кількість постраждалих зросла до 14 (раніше повідомляли про п'ятьох). Рашисти знову завдали ударів по цивільній інфраструктурі міста. У МВС зазначили, що в місті пошкоджено гаражі, автомобілі, адміністративні будівлі, спорткомплекс і приміщення підприємства. За різними адресами спалахнули пожежі.

Нагадаємо, що внаслідок російської атаки в понеділок у столиці постраждали троє людей і вибито вікна у двох школах міста. За інформацією начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, одній людині надали допомогу на місці, а інших двох потерпілих госпіталізували. Внаслідок ракетного удару у Києві сталося падіння уламків в Голосіївському, Святошинському, Дніпровському та Шевченківському районах. Відбулося загоряння автомобілів і пошкодження нежитлових приміщень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2024 23:54