Вилучення уламків крилатої ракети. Джерело: ДСНС

У Києві сапери вилучили уламки крилатої ракети Х-101 (фото)

У понеділок, 2 вересня, сапери вилучили в Києві уламки крилатої ракети Х-101. Вони залишилися внаслідок російського ракетного удару.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні піротехнічний розрахунок працював над ліквідацією наслідків ракетного обстрілу у Святошинському районі. На місці події сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій вилучили безпечні залишки російської стратегічної крилатої ракети Х-101 класу "повітря — земля", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники також зауважили, що якщо будь-хто побачив підозрілий предмет, то потрібно дотримуватися трьох простих і зрозумілих принципів:

  • стій;
  • не чіпай;
  • телефонуй 101.

Як відомо, зранку 2 вересня російські окупанти здійснили комбіновану атаку на Київ, застосувавши понад 10 крилатих ракет, близько десятка балістичних і ударний безпілотник.

Унаслідок російської атаки у столиці постраждали троє людей та вибито вікна у двох школах міста. За інформацією начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, одній людині надали допомогу на місці, а інших двох потерпілих госпіталізували.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару у Києві сталося падіння уламків в Голосіївському, Святошинському, Дніпровському та Шевченківському районах. Відбулося загоряння автомобілів і пошкодження нежитлових приміщень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2024 22:11