Фото: ДСНС

Троє постраждалих та вибиті вікна у школах: нові деталі ракетної атаки на Київ

У ніч на понеділок, 2 вересня, окупанти завдали ракетного удару по Києву. Внаслідок російської атаки у столиці постраждали троє людей та вибито вікна у двох школах міста.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. За його словами, одній людині надали допомогу на місці, а інших двох потерпілих було госпіталізовано. 

"Станом на зараз відомо про трьох постраждалих внаслідок ранкової ракетної атаки на столицю. Одній особі надали медичну допомогу на місці. Дві людини госпіталізовані до медичних закладів столиці", — зауважив посадовець. 

Водночас мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі повідомив, що внаслідок ракетної атаки окупантів у Шевченківському та Святошинському районах столиці отримали ушкодження два навчальні заклади. У школах вибито вікна.

"Комунальники оперативно ліквідовують пошкодження. Навчальний процес у цих школах розпочався", — додав очільник міста.

Наслідки нічного обстрілу 2 вересня

Внаслідок рашистського обстрілу у трьох районах Києва спалахнули пожежі, а також є постраждалі. Так, у Святошинському районі через падіння уламків ракети сталось загоряння чотирьох автомобілів, пожежу ліквідовано. За іншою адресою загорілася двоповерхова будівля складського приміщення. Рятувальники ліквідували займання на площі 700 квадратних метрів.

Крім того, вогнеборці ліквідували загоряння біля входу однієї зі станцій метро, на площі 20 квадратних метрів. Горів пункт приймання вторсировини.

Голосіївський район: сталось влучання уламків ракети в корпус котельні одного із закладів освіти. Пожежу на площі шість квадратних метрів ліквідовано.

У Шевченківському районі надзвичайники ліквідували загоряння на площі 400 квадратних метрів. 

Нагадаємо, вночі 2 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по Київщині, Сумщині та Харківщині. Ворог застосував балістичні, крилаті та зенітні керовані ракети. Також рашисти атакували ударними БпЛА типу Shahed з південного напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2024 11:31