Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Вибухи на Дніпропетровщині: влада повідомила перші деталі

У понеділок, 26 серпня, внаслідок масованої ракетної атаки окупантів у Дніпропетровській області загинув чоловік. Вибухи лунали у Криворізькому та Дніпровському районах області.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Дякую за роботу ППО! Втім, на жаль, без наслідків ворожий терор не минувся", — зазначив посадовець.

За словами Лисака, внаслідок ракетного удару є один загиблий, 69-річний чоловік. Зокрема, в області сталося кілька займань. Також відомо про пожежу у дачному будинку.

"Залишайтеся у безпечному місці. Тривога продовжується", — додав він.

Зазначимо, у прес-службі "Укрзалізниці" повідомляли, що у зв’язку з масованою ракетною атакою рашистів у деяких регіонах України затримуються потяги. Це пов’язано зі знеструмленнями.

"У зв'язку з масштабною атакою ворога маємо декілька знеструмлень у різних регіонах. Виведено резервні тепловози, всі поїзди далекого сполучення продовжать рух", — йдеться в повідомленні.

Зокрема, у компанії наголошують, що приміський рух електропотягами наразі теж має затримки, енергетики вже працюють на місцях. Як відомо, внаслідок ракетної атаки виникли проблеми з енергопостачанням у багатьох регіонах України. Спочатку з’явилася інформація про перебої зі світлом у Києві й Одесі, а потім і в інших населених пунктах.

Нагадаємо, у Луцьку Волинської області під час масованої атаки окупантів було пошкоджено багатоквартирний будинок та об'єкт інфраструктури. Відомо про одного загиблого.

Також вранці ворог атакував промисловий об'єкт Полтавщини. Відомо про п'ятьох постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 09:47