Фото: Telegram Філашкіна

Рашисти з "Градів" накрили місто на Донеччині: є загиблий (фото)

У неділю, 21 січня, російські терористи вкотре атакували Донецьку область. Внаслідок ударів по місту Курахове загинула одна людина, ще одна — отримала поранення.

Про це у Telegram повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"Сьогодні вдень росіяни обстріляли місто з "Градів" — поцілили у житлову забудову. На місці влучання загинув 31-річний чоловік, ще один — отримав поранення", — йдеться у повідомленні чиновника.

Посадовець також повідомив, що ворожим ударом пошкоджено дитсадок і декілька приватних будинків, зайнялася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Філашкін додав, що наразі встановлюються точні наслідки атаки.

Варто відзначити, що 21 січня російські загарбники обстріляли Кіровоградщину. За попередніми даними, внаслідок ворожої атаки цивільні об'єкти не постраждали.

Також повідомлялось, що 16 січня окупанти атакували Кіровоградщину. Уламки російської ракети пошкодили сільськогосподарське приміщення та прилеглі будинки в одній із громад Кропивницького району.

Нагадаємо, 18 січня війська країни-агресорки обстріляли місто Куп'янськ Харківської області. Через російський обстріл загинула місцева мешканка.

До того ж вночі 18 січня російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе та ракетами С-300. Рашисти випустили 33 ударних дрони типу Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ та Курської області Росії. Також вони вдарили двома зенітними керованими ракетами С-300 по Харківській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.01.2024 17:23