Рашисти запустили по Україні дрон-розвідник та повітряні кулі з відбивачами, — ЗСУ

Російські окупанти ввечері 12 лютого запустили по території України не "шахеди", а розвідувальний безпілотник та повітряні кулі з кутовими відбивачами.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил ЗСУ.

"Інформація про застосування противником "шахедів" увечері 12 лютого на Дніпропетровщині, яка розповсюджується деякими телеграм-каналами, не відповідає дійсності. Ворог використав розвідувальний БпЛА та кілька повітряних куль з кутовими відбивачами. По ворожому БпЛА працювала протиповітряна оборона повітряного командування "Схід". Результат уточнюється", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 12 лютого рашисти в четверте за тиждень запустили дрони. "Шахеди" були зафіксовані у кількох областях.

Зауважимо, що російські терористи почали частіше атакувати територію України дронами-камікадзе. Головна мета — дослідження роботи українських систем протиповітряної оборони.

Додамо, ввечері 10 лютого російські терористи розпочали третю атаку "шахедами" по Україні. Ворожі дрони були зафіксовані у декількох областях України. Ворожі дрони атакували три енергетичні об'єкти у Дніпропетровській області. Внаслідок обстрілів сталися масштабні пожежі.

10 лютого Повітряні Сили ЗСУ знешкодили 20 ударних дронів-камікадзе Shahed-136/131.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.02.2023 22:33