Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Рашисти знову атакують "шахедами": є загроза для Києва та частини областей

Ввечері у суботу, 25 листопада, російські окупанти знову тероризують Україну ударними дронами-камікадзе. У низці областей оголошено повітряну тривогу.

Повітряні сили повідомили про небезпеку для Дніпропетровщини, Запорізької області та Черкас. Пізніше військові поінформували, що група дронів рухається у напрямку столиці.

мапа тривог

Нічний обстріл дронами 25 листопада

Російські війська в ніч із 24 на 25 листопада масовано атакували територію України за допомогою дронів-камікадзе, також у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістики.

Декілька груп дронів типу "Шахед" залетіли в повітряний простір України з Півночі та з Півдня. Про вибухи та роботу ППО повідомлялося у Київській, Кіровоградській та Черкаській областях. В небі над Черкаським районом було збито ворожий "шахед", уламки якого впали на відкриту територію. Пізніше усі дрони були скеровані у напрямку столиці.

У Києві зафіксовані падіння уламків "шахедів" у Печерському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському районах. У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків БпЛА сталося загоряння в приміщенні дитсадка, у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. В житловому будинку сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки. У Дніпровському районі уламки збитого БпЛА впали на багатоповерховий будинок. В Голосіївському районі уламок "Шахеда" впав на чотириповерховий житловий будинок.

Повідомлялося про п'ятьох постраждалих у столиці, серед них — 11-річна дитина.

Нагадаємо, усього вночі 25 листопада рашистами було запущено близько 75 "шахедів". 74 дрони знищила протиповітряна оборона. Крім цього, було збито керовану авіаційну ракету Х-59.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 23:46