Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Атака "шахедів" на Київ: у пʼятиповерхівці сталося руйнування, дві жінки опинились під завалами

У ніч на суботу, 25 листопада, рашисти масовано атакують Україну "шахедами". Більшість ворожих дронів прямували на столицю, у місті працювала протиповітряна оборона.

Місцева влада повідомляє про падіння уламків ударних дронів у трьох районах — Печерському, Солом'янському та Дніпровському.

Печерський район

"У Печерському районі столиці падіння уламків збитого БпЛА. Всі служби слідують на місце. Виклики медиків у Соломʼянському районі. Бригади виїхали", — інформував мер Києва Віталій Кличко.

Солом'янський район

У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків БпЛА сталося загоряння в приміщенні дитсадка, у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. В житловому будинку сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки. 

Київська міська військова адміністрація уточнює, що в Солом'янському районі сталося загоряння в нежитловому приміщенні на площі 100 м2

Дніпровський район

Оновлено. Уламки збитого БпЛА впали на багатоповерховий будинок, поінформував мер. Усі служби слідують на місце.

Що відомо про постраждалих

У Соломʼянському районі двоє постраждалих, серед них — 11-річна дівчинка. У неї гостра реакція на стрес. Також надійшов виклик медиків у Подільський район та ще один — у Соломʼянський.

Нині рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок, які опинились під завалами на другому поверсі п'ятиповерхівки у Солом'янському районі.

Нічна атака росіян 25 листопада

Російські війська в ніч із 24 на 25 листопада зробили чергову спробу атакувати територію України за допомогою дронів-камікадзе, також у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістики.

Декілька груп дронів типу "Шахед" залетіли в повітряний простір України з Півночі та з Півдня. Про вибухи та роботу ППО повідомлялося у Київській та Кіровоградській областях. Більшість ворожих безпілотників летіли у напрямку столиці.

Нагадаємо, 23 листопада війська Російської Федерації атакували дронами-камікадзе село Олександрівка на Харківщині. Влада повідомляла про пошкодження об'єкта інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 06:46