Рашисти знову тероризують "шахедами": в Одесі лунали вибухи

Російські загарбники знову випустили по Україні ударні дрони-камікадзе типу "Шахед". Ворожі безпілотники зафіксовані на Півдні країни, зокрема загрозу оголошено для Одеської області.

Про це свідчить інформація у Telegram-каналі Повітряних сил Збройних сил України.

Так, о 23:36 небезпеку було оголошено через групу ворожих безпілотників з Чорного моря на півночі Одеси, які рухаються у західному напрямку. Після цього було зафіксовано ще дрони в акваторії Чорного моря, які рухалися тим же курсом на Одесу у напрямку Фонтанки.

Після опівночі стало відомо, що "шахеди" зафіксовані у Біляївському районі Одеської області й тримають західний курс. Крім цього, військові зазначили, що БпЛА в акваторії Чорного моря й рухаються у напрямку Київського району Одеської області.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

За кілька хвилин після оприлюднення повідомлення в Одесі пролунали вибухи. Згодом у місті знову було гучно. Раніше в командуванні Сил оборони Півдня інформували, що в області працюють Сили протиповітряної оборони.

Нагадаємо, вночі 2 березня російська армія завдала удару "шахедами" по Одесі. Внаслідок атаки терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Через ворожий обстріл загинуло 12 людей, п'ятеро з них — діти. Також поранення отримали ще вісім мешканців багатоповерхівки, які на момент обстрілу перебували у власних квартирах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2024 00:28