Наслідки атаки багатоповерхівки в Сумах. Джерела: Сумська ОВА

Рашистські "шахеди" атакували Суми: дрон влучив у багатоповерхівку

У ніч на середу, 13 березня, російські окупанти атакували Суми ударними безпілотниками типу "Шахед". Один із дронів влучив у багатоповерховий будинок.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

Там зазначили, що на місці події працюють усі аварійно-рятувальні служби. Про постраждалих внаслідок ворожого удару інформації наразі немає, наслідки влучання все ще уточнюються.

Цієї ночі мешканці Сумі околиць чули звуки вибухів. Гучно в місті було під час повітряної тривоги у зв'язку з атакою ударних безпілотників. Небезпеку в місті фіксували близько другої години ночі, за декілька хвилин після вибухів загрозу в Сумах скасували.

"Будьте уважні й обережні під час сигналу повітряної тривоги. Завжди спускайтеся в укриття", — попереджали в Сумській обласній військовій адміністрації.

Як відомо, з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупанти регулярно завдають ударів по Сумах і області. Зокрема, Сумщину ворог обстрілював і 12 березня. Внаслідок атаки керованими авіаційними бомбами тоді відбулися руйнування, були постраждалі, серед яких діти.

Нагадаємо, що школи в Сумах можуть перевести на дистанційну форму навчання. За словами начальника Сумської міської військової адміністрації Олексія Дрозденка, оцінюючи стрімке зростання кількості "повітряних тривог", військова адміністрація ініціювала термінове зібрання комісії ТЕБ та НС з питанням переведення навчання в закладах середньої освіти на дистанційний режим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 07:19