Фото: соцмережі

Новий рекорд на Водохреща: у Києві журналіст провів понад 30 хвилин у холодній воді, декламуючи вірші (фото)

На Водохреща 6 січня у Києві журналіст із Кривого Рогу встановив рекорд України в екстремальній номінації — "Найтриваліший час перебування по груди у холодній воді взимку з декламуванням віршів". Він провів у водоймі понад 30 хвилин.

Про це повідомила очільниця Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.  За її словами, редактор видання "Кривий Ріг на долонях" Олег Пономарьов провів 30 хвилин 33 секунди.

"На Водохреще в Києві нами був зафіксований новий рекорд України: тривалість перебування в ополонці з декламуванням віршів — 30 хвилин 33 секунди, температура води 1,5°С. Вітаємо нового рекордсмена України Олега Пономарьова!" — йдеться у повідомленні.

Відомо, що він за давньою традицією на Водохреще спершу занурився в ополонку у Дніпрі, а далі протягом зазначеного часу він читав свої авторські твори та класиків української поезії. 

На фото: Олег Пономарьов. Джерело: Лана Вєтрова Facebook

На фото: Олег Пономарьов. Джерело: Лана Вєтрова Facebook

Олег Пономарьов займається моржуванням 15 років. Він уже долучив до гартування всю свою родину — дружину та п’ятеро дітей (троє синів та дві доньки).

"Рекорд Олег Пономарьов присвячує пам’яті Заслуженого тренера України, засновника бійцівського клубу "Барс", Володимиру Коржаку, з яким товаришував багато років", — додала Лана Вєтрова.

На фото: Олег Пономарьов. Джерело: Лана Вєтрова Facebook

Нагадаємо, раніше протоієрей Православної церкви України Михайло Омельян розповідав, чи справді пірнання в холодну воду "змиває" гріхи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.01.2024 16:59