Наслідки обстрілу Києва. Джерело: ДСНС

"Рекорд" російських терористів: Зеленський показав наслідки обстрілів за тиждень (відео)

За тиждень, що минає, російські терористи обстріляли Україну понад 1 100 КАБами. Також окупанти запустили на нашу територію близько 20 ракет і понад 560 дронів.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, опублікувавши відповідне відео у своїх соціальних мережах.

"Росія не зупиняється у своєму терорі проти України. Щоденна агресія проти наших людей, наших міст і сіл. Удари різними типами зброї", — зазначив він.

За його словами, понад 1 100 керованих авіаційних бомб, понад 560 ударних дронів і близько 20 ракет різного типу застосували окупанти за цей тиждень проти нашої держави.

"Я дякую нашим людям, які щодня та щоночі працюють для захисту українців від російських ударів. Які надають допомогу та завжди на захисті життя", — наголосив український президент.

Володимир Зеленський додав, що Україна  посилено працює з партнерами, щоби зупинити ворога, щоби зміцнити нашу країну та дати максимум захисту нашому народу, щоби цей терор росіян став неможливим.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 27 жовтня, російські загарбники атакували Україну 80 ударними БпЛА типу Shahed і безпілотниками невстановленого типу. Сили оборони збили 41 ворожий дрон. Українські військові уточнили, що рашисти запускали свої безпілотники з території Російської Федерації, а саме — з Орла, Курська та Приморсько-Ахтарська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.10.2024 13:17