Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Сили оборони збили 41 ворожий дрон: яким регіонам загрожувала небезпека

У ніч на неділю, 27 жовтня, російські загарбники атакували Україну 80 ударними БпЛА типу Shahed і безпілотниками невстановленого типу. Сили оборони збили 41 ворожий дрон.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

Українські військові уточнили, що рашисти запускали свої безпілотники з території Російської Федерації, а саме — з Орла, Курська та Приморсько-Ахтарська.

"Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи Повітряних сил і Сил оборони України", — додали в прес-службі Повітряних сил ЗСУ.

Там також зазначили, що станом на 09:30 підтверджено збиття 41 ворожого БпЛА в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Київській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській, Житомирській, Хмельницькій і Чернігівській областях.

"Більшість ворожих БпЛА збито на Одещині та Київщині. Крім того, 32 російських безпілотники локаційно втрачено, один полетів у напрямку Білорусі. Інформація уточнюється та оновлюється. Разом — до перемоги!" — підсумували в Повітряних силах ЗСУ.

Збиття повітряних цілей 27 жовтня

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, що в ніч на суботу, 26 жовтня, російські окупанти атакували Україну ракетами різних типів, ударними БпЛА типу Shahed і дронами невстановленого типу. Сили оборони збили 44 безпілотники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.10.2024 10:51