Фото: ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

Уночі "шахеди" атакували Черкащину: в Уманському районі виникла пожежа

У ніч на неділю, 27 жовтня, рашистські дрони атакували Черкаську область. У регіоні сталася пожежа на інфраструктурному об'єкті. Йдеться про Уманський район.

Про це повідомив начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, який залишив відповідний допис у своєму Telegram-каналі.

"Доброго ранку, Черкащино. З тривогами через ворожі БпЛА минула ніч в області", — написав він.

Очільник Черкащини навів попередні дані, згідно з якими українські оборонці під час протиповітряного бою цієї ночі знищили в регіоні три "шахеди".

"Уламки одного з них впали на територію об'єкта інфраструктури на Уманщині. Пожежу оперативно ліквідовано. Без потерпілих. Тихої неділі всім! З Днем української писемності та мови! Мови вільних людей!" — підсумував Ігор Табурець.

Повітряну тривогу в Черкаській області оголошували двічі за ніч. Вперше це відбулося ще перед опівночю — відбій пролунав о 00:48. Удруге рашисти загрожували ударними безпілотниками після третьої години ночі — тривога тривала до 03:42.

Раніше, 23 жовтня, окупанти теж атакували Черкаську область ударними безпілотниками. Падіння уламків пошкодили дах приватного домоволодіння, гараж і декілька авто. Ворожа атака обійшлася без жертв і потерпілих, тоді сили протиповітряної оборони знищили шість ударних дронів окупантів, але відбулися й влучання на території області.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти атакували безпілотниками Сумську область. Під ударами опинилася енергетична інфраструктура Роменського району.

Також уночі Росія атакувала Київ, усі ворожі безпілотники знешкодили на околицях міста. Там працювали сили та засоби протиповітряної оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.10.2024 10:30