Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти завдали удару по енергетичних об’єктах Сумщини: влада розповіла про атаку дронів

У ніч на неділю, 27 жовтня, російські окупанти атакували безпілотниками Сумську область. Під ударами опинилася інфраструктура Роменського району.

Про це повідомили в Сумській обласній військовій адміністрації.

"Сьогодні, 27 жовтня, ворог завдав авіаційного удару по енергетичних об'єктах критичної інфраструктури Роменського району, застосувавши БпЛА типу "Шахед", — йдеться в повідомленні.

У сумській владі додали, що на місці зараз працюють усі необхідні служби. Наслідки ворожої атаки уточнюються.

Також зазначається, що під час протиповітряних боїв бойові розрахунки Сухопутних військ Збройних сил України та добровольці знищили три російські безпілотники.

"Будьте уважні й обережні, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", — традиційно наголосили в Сумській обласній військовій адміністрації.

Як відомо, минулої п’ятниці російські окупанти атакували "шахедами" та ракетами декілька регіонів України. Зокрема, від ударів загарбників постраждала прикордонна з Росією Сумська область. Ворог завдав ракетних ударів по інфраструктурі міст Суми та Конотоп, відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Нагадаємо, сьогодні київська влада повідомила, що всі безпілотники, якими Росія атакувала Київ у ніч на неділю, 27 жовтня, знешкодили на околицях міста. Там працювали сили та засоби протиповітряної оборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.10.2024 08:45