Фото: ДСНС

Росіяни обстріляли готель та будинки у Старокостянтинові на Хмельниччині: фото наслідків

Російські загарбники атакували ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" Старокостянтинів Хмельницької області. У місті є руйнування.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, під обстрілом опинився готель. Крім того, рашисти атакували й житлові будинки.

Внаслідок обстрілу в місті виникли займання, які швидко ліквідували надзвичайники.

"Попри серйозність ситуації, на щастя, обійшлося без жертв і травмувань серед населення. Шановні громадяни! Закликаємо вас бути обережними та дотримуватись заходів безпеки під час сигналу "Повітряна тривога", — йдеться у повідомленні.

Обстріли України 25-26 жовтня

За вечір 25 жовтня та ніч 26 жовтня російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині й інших наших регіонах.

Увечері в п'ятницю під ворожим прицілом була столиця. Там рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі, внаслідок чого спалахнула пожежа. Від удару загинула дитина 2009 року народження та постраждали дорослі. На Київ це вже була 16 атака за жовтень

Також 25 жовтня окупанти вдарили по Сумській області. Відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Уночі російські окупанти атакували Дніпро ракетами. Внаслідок ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки й один із медичних закладів. П'ятеро людей загинули, понад 20 поранено.

Крім того, загарбники атакували безпілотниками різні регіони Київської області. Внаслідок цього виникли пожежі у трьох місцях. Також через нічний обстріл постраждала дитина 2011 року народження в Бориспільському районі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський наголосив, що серед пошкоджених об’єктів унаслідок російської атаки у ніч на суботу, 26 жовтня, — лікарня імені Мечникова у Дніпрі. Це один із найважливіших медичних закладів України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 18:18