Фото: Twitter Резнікова

Резніков розповів про втрати ЗСУ у війні проти Росії

Втрати Збройних сил України у війні проти РФ менші, ніж кількість жертв лютневого землетрусу в Туреччині. Російська Федерація втрачає набагато більше військових, ніж українська армія.

Таку заяву зробив міністр оборони Олексій Резніков, пише La Razon.

Міністр не назвав точну кількість загиблих воїнів.

"У нас, звичайно, є жертви, тому що ми на війні. Але вони критично менші від російських. Я не можу назвати вам цифру, але можу вас запевнити, що загальне число менше, ніж число загиблих в результаті землетрусу в Туреччині", — сказав Резніков. 

Також міністр оборони наголосив, що головне завдання для українського військового командування — зберегти життя солдатів. Водночас Росія використовує своїх солдатів як гарматне м'ясо.

"Це тактика м'ясорубки. Їм все одно. Тільки в Бахмуті щодня Росія втрачає 500 людей убитими та пораненими. Це по одному батальйону на добу — членів "Групи Вагнера", найманців і колишніх злочинців. Це варварство", — додав Резніков.

Варто відзначити, що Лише в Туреччині внаслідок землетрусів загинули понад 44 тисячі осіб.

Нагадаємо, раніше Олексій Резніков заявив, що колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель у 2008 році завадила членству України та Грузії в Північноатлантичному Альянсі. Саме тому Росія здійснила агресію проти цих країн.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.04.2023 13:33