Фото: Міноборони Білорусі

РФ через війну з Україною порушила свою національну стратегію, — британська розвідка

Російська Федерація стягнула військові формування з усієї країни для протидії контрнаступу України. Це порушило сформовану національну стратегію країни-агресора.

Про це повідомляє Міністерство оборони Британії.

За інформацією британців, у Запорізькій області 58-ма загальновійськова армія обороняє міцно укріплені рубежі. Дане формування зазвичай забезпечує безпеку кавказького регіону РФ.

Згідно з інформацією розвідників, в районі Великої Новосілки п'ята загальновійськова армія і морська піхота утримують фронт. Зазвичай вони базуються на відстані 7000 кілометрів як противаги китайській силі.

На Бахмутському напрямку оборона в основному сформована навколо повітряно-десантних полків, які у мирний час дислокуються на заході Росії. Там вони діють як елітні сили швидкого реагування на випадок напруженості з НАТО.

"Те, як Росія приймає ризики по всій Євразії, підкреслює, як війна порушила сформовану національну стратегію Росії", — додали у Міноборони Британії.

Інфографіка: британська розвідка

Нагадаємо, за даними Генштабу, на Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районах південніше Берхівки та Богданівки Донецької області. Разом з тим, продовжують вести наступальні дії південніше та північніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.07.2023 10:54