Фото: Офіс президента

Риють траншеї та облаштовують бомбосховища: в окупантів у Криму почалася паніка

У російських окупантів на півострові почалася паніка. Загарбники активно готуються до активних бойових дій.

Про це повідомила представниця президента України у Криму Таміла Ташева в ефірі Radio NV.

За її словами, керівництво держави-терориста розповідає, що окупований Крим нібито перебуває під захистом протиповітряної оборони армії РФ. 

"Насправді над ППО (у Криму, – ред.) сміються вже в РФ. Протягом усієї окупації Росія заявляла, що "Крим с Росієй навсєгда". Тепер наративи змінилися. Тепер вони "захищатимуть" Крим, надійне ППО працює на півострові. Але насправді окупаційні адміністрації дуже переживають, що військові вже копають траншеї по всьому узбережжю кримського півострова, копають траншеї на Керченському перешийку", — заявила вона.

Крім того, представниця президента України у Криму додала, що російські окупанти активно будують бомбосховища на півострові. При цьому робити це почали лише після серії "бавовн" та скарг мешканців півострова, які перестали відчувати себе у безпеці.

"У них паніка починається, вони дуже бояться український контрнаступ на територію Криму. Власне, намагаються частково облаштовувати бомбосховища. І те вони почали це робити після тиску з боку місцевого населення. Дуже переживають через останні прильоти, зокрема, в Севастополі", — сказала Ташева.

Нагадаємо, в окупованому Криму призначений Росією гауляйтер Сергій Аксьонов збирає власне угрупування бойовиків. Найманців назвали ПВК "Конвой".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.03.2023 11:36