Фото: поліція Чернігівської області

Родина з шестирічною дитиною залишилась без житла: рашисти вгатили ракетами по Чернігівщині (фото)

У ніч на 17 березня російські терористи вдарили ракетами та безпілотниками по Чернігівщині. Внаслідок ворожої атаки родина з шестирічною дитиною залишилась без житла.

Про це повідомив очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

"Попередньо, цілили ракетами Х-59 по обʼєктах на півдні області. Від влучання у селі Чернігівського району пошкоджений будинок — родина залишилась без житла, але, на щастя, ніхто не постраждав", — йдеться у повідомленні ОВА.

У неділю, 17 березня, російська армія вгатила по селу Велика Писарівка, що на Сумщині. Внаслідок ворожої атаки знищено центральну частину населеного пункту.

Варто зазначити, що ввечері 15 березня війська країни-агресорки обстріляли Сумську область ракетами. Під вогнем рашистів опинилося місто Конотоп.

Зауважимо, російські окупанти щодня тероризують Сумщину обстрілами. Через вкрай загрозливу ситуацію в регіоні проводиться евакуація населення. За даними Сумської ОВА, станом на 15 березня з 22 населених пунктів розташованих на території області виїхали усі мешканці. Загалом на Сумщині з небезпечних територій вже евакуювалося 4523 людини, у тому числі 829 дітей.

Нагадаємо, вночі 14 березня російські окупанти масовано обстріляли Сумську область ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Було зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі одразу у чотирьох містах — Сумах, Шостці, Тростянці та Білопіллі. Крім ударів дронами, по Шостці та Тростянцю було здійснено ракетні удари.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.03.2024 10:39