Фото: росЗМІ

Російська армія може атакувати Україну з Чорного моря: там присутній носій "Калібрів"

Станом на ранок 27 липня російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря один ворожий корабель. Він є носієм крилатих ракет "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

Як зазначають військові, у Чорному морі один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — два судна, з них один продовжило рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — сім суден, з них три рухались з протоки Босфор", — йдеться у зведенні військових.

Станом на ранок 27 липня російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря один ракетоносій "Калібрів"

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що 26 липня російські військові майже 20 разів атакували Дніпропетровщину. Вибухи лунали у Нікополі, Покровській, Марганецькій, Мирівській, Червоногригорівській громадах.

Нагадаємо, у ніч на 26 липня окупанти вгатили "шахедами" по гуртожитку у Ніжині Чернігівської області. Кількість поранених зросла до 15 осіб, а будівля, в яку поцілили російські загарбники, непридатна для проживання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.07.2024 07:51