Фото ілюстративне. Джерело: Херсонська ОВА

Російська армія продовжує вбивати: ворожий снаряд позбавив життя чоловіка на Херсонщині

У суботу, 30 грудня, російські терористи вкотре завдали удару по Херсонській області. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік.

Про це у Telegram повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. За словами чиновника, російська армія обстріляла Антонівку.

"Травми, несумісні з життям, отримав 55-річний чоловік. У момент обстрілу він перебував на подвір’ї будинку", — йдеться у повідомленні голови ОВА.

Нагадаємо, 26 грудня росіяни атакували залізничний вокзал у Херсоні. Внаслідок російського обстрілу були пошкоджені приміщення залізничного вокзалу, вагони поїзда, кілька приватних будинків та прилегла територія. За даними МВС, внаслідок атаки загинув 29-річний працівник поліції Кіровоградщини, поранення дістали двоє працівників поліції Херсонщини віком 34 та 38 років. Також поранено двох цивільних віком 34 та 51 рік.

Згодом з'явилась інформація, що вокзал у Херсоні, після ворожого обстрілу, який відбувся ввечері 26 грудня, відновлює роботу. Потяги прибувають за графіком.

Своєю чергою 30 грудня президент Володимир Зеленський оприлюднив жахливі наслідки масованої атаки російської армії по території України. За словами глави держави, під час обстрілів 29 грудня постраждало майже 120 населених пунктів і сотні цивільних обʼєктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 15:51