Фото: соцмережі / ілюстративне

Російське міноборони повідомило про атаку безпілотників двох регіонів: подробиці

У ніч на 14 березня на території Російської Федерації було неспокійно. Вибухи лунали в межах Бєлгородської та Курської областей.

Про це повідомляє міноборони Росії. В атаках ворог вже традиційно звинуватив Збройні сили України.

За даними ворожого міноборони, протягом минулої ночі "припинено спроби київського режиму вчинити терористичні атаки із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації".

"Черговими засобами ППО 14 БпЛА перехоплено та знищено над територіями Бєлгородської області (11 БпЛА) та Курської області (три БпЛА)", — йдеться у повідомленні відомства РФ.

Нагадаємо, у Бєлгородській області Росії, в селищі Прохорівка, сталася нібито детонація двох безпілотних літальних апаратів. Внаслідок цього буцімто спалахнула покрівля приватного будинку.

Також зранку 14 березня відбулось загоряння в російському Сочі. Потужна пожежа сталась в районі місцевого аеропорту.

Раніше повідомлялось, що минула ніч у Росії загалом пройшла під знаком "бавовни": там заявили про атаку безпілотників і роботу протиповітряної оборони. Дрони потурбували Воронезьку, Курську, Бєлгородську області. У Рязані та в інших регіонах Росії горіли нафтозаводи. Крім цього, територію у Ростовській області через атаку дронів зупинилася робота нафтопереробного заводу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2024 09:20