Фото: росЗМІ

Російські добровольці знищили полковника Росгвардії на Бєлгородщині (документ)

Вночі 5 червня було знищено старшого оперативного угруповання "Бєлгород" Андрія Стесєва. Російського 53-річного полковника Росгвардії ліквідували у населеному пункті Нова Таволжанка, що на Бєлгородщині. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

Раніше Стесєв обіймав посаду командира 104 десантно-штурмового полку повітрянодесантних військ Росії.

У мережі також опублікували його військовий квиток. Там вказано, що Стесєв служив у військовій частині №07264. Вона розташована у Псковські області, де служить 76-а гвардійська десантно-штурмова дивізія. Варто зазначити, що російські загарбники з цієї частини брали участь в окупації Бучі і чинили воєнні злочини в Київській області.

Військовий квиток знищеного російського полковника в Бєлгородській області

Фото: ГУР

Бійці "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" взяли на себе відповідальність за ліквідацію російського полковника.

"У ході спільної операції сил РДК та ЛСР на території Бєлгородської області було ліквідовано військовослужбовця ЗС РФ гвардії полковника Стесєва Андрія Васильовича", — заявили в РДК.

Нагадаємо, 4 червня Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" заявили, що зайшли до передмістя Шебекіно Бєлгородської області. З часом губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що біля Нової Таволжанки на Бєлгородщині тривають бої.

Крім того, у Шебекіно після масової евакуації населення розпочалося мародерство. Росіяни масово грабують магазини та квартири.

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.06.2023 20:25