Фото: соцмережі

"Повертаємось додому": російські добровольці зайшли до передмістя Шебекіно

У неділю, 4 червня, Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" заявили, що зайшли до передмістя Шебекіно Бєлгородської області. 

Про це повстанці повідомили у своїх Telegram-каналах.

"Знову на рідній землі! Передова штурмова група РДК та ЛСР заходять із боями до передмістя Шебекіно", — йдеться у повідомленні РДК.

За словами повстанців, російські військові ховаться у лісосмугах. Добровольці закликали армію РФ здатися, що зберегти своє життя.

"Здавайтесь, якщо хочете зберегти своє життя. Росія буде вільною!" — заявили повстанці.

Додамо, місцеві пабліки повідомили, що у Шебекіно вже пролунали вибухи. Також, за словами мешканців, спрацювала російська система ППО. Над містом видніється дим.

Нагадаємо, 3 червня партизанські загони двічі за десять днів атакували Бєлгородську область Росії. Згодом секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов прокоментував рейди Російського добровольчого корпусу та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області. Він вважає, що "це тільки початок".

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що у російському суспільстві панує паніка та невизначеність після рейду російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 12:57