Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Росія атакувала Україну ракетами: у Києві лунали вибухи

У ніч на неділю, 23 червня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. Повітряну тривогу через ракетну атаку з Півдня було оголошено близько п'ятої години ранку у низці областей.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

За даними Повітряних сил, ракети "Калібр" летіли через Миколаївську область у напрямку Кіровоградської, потім повернули в бік Житомирської області, а опісля розвернулися на Фастів, Васильків та у напрямку Києва.

У столиці лунали вибухи. Мер Києва Віталій Кличко повідомляв про роботу протиповітряної оборони. Також гучно було у Київській області.

"У Києві чути вибухи — працюють сили ППО в області та в столиці. Перебувайте в укриттях!" — повідомив він.

О 05:39 у Києві та області оголосили відбій повітряної тривоги.

Нагадаємо, вночі 22 червня війська країни-агресорки завдали ракетних ударів по Львівській області та Івано-Франківську. В обох регіонах є пошкодження.

Також вночі 22 червня російські загарбники знову били по енергетичній інфраструктурі України. Під вогнем окупантів опинилися енергооб'єкти у двох регіонах. Зокрема, було пошкоджено обладнання на об'єктах "Укренерго" в Запорізькій та Львівській областях. До того ж у Запоріжжі постраждали двоє енергетиків, вони доправлені в лікарню. 

Ввечері 22 червня рашисти вдарили КАБами по житловому будинку у Харкові. Станом на зараз відомо про 38 постраждалих та двох загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.06.2024 06:13