Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Росія вдарила по житлових будинках у Харкові: є тяжкопоранені та, ймовірно, загиблі

У вівторок, 24 вересня, російські окупанти вдарили керованими авіабомбами по чотирьох районах Харкова. Внаслідок влучань є поранені та загиблі.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив мер міста Ігор Терехов. Він наголосив, що інформацію щодо постраждалих та руйнувань збирають відповідні служби.

"Але вже бачимо, що під бомбардуванням житлові райони міста. Будьте обережні — у повітрі ще є КАБи", — додав мер Харкова.

Він зауважив, що наразі є інформація про потрапляння КАбів по двох житлових багатоповерхівках у Київському та Салтівському районах міста.

Оновлено о 15:56

"За попередньою інформацією, що потребує підтвердження, на жаль, є загиблі", — зауважив Терехов.

За даними очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, кількість постраждалих у Харкові зросла до пʼяти. Під завалами перебувають люди. В одну з багатоповерхівок є пряме влучання.

Нагадаємо, 20 вересня росіяни також били по Харкову. Повідомлялося про три удари по місту: два по Шевченківському району, один — по Київському. Семеро людей постраждали, з них двоє дітей — 10-ти та 12-ти років, та підліток 17 років. Одна людина шпиталізована.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2024 15:57