Фото: Центр нацспротиву

Росія вербує ув'язнених жінок для участі у війні з Україною

Російська Федерація вербує ув'язнених жінок у ряди своєї армії для війни проти України. Рашисти обіцяють їм хорошу зарплату та можливість повернутися додому.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Окупанти в пошуках додаткового людського ресурсу активно вербують жінок з виправних колоній Росії", — йдеться у повідомленні.

Агітатори від російського міністерства оборони насамперед шукають медиків та снайперів. Також пропонують ув'язненим жінкам вступити до штурмових загонів. Тим, хто погодиться воювати проти України обіцяють гроші та можливість згодом повернутись додому.

"Зауважимо, що засуджені жінки активно погоджуються на умови, адже в тенетах пропаганди вірять що повернуться додому живими. Проте в Україні їх чекає зовсім інша ситуація й багато хто з них замість свободи, потрапить до пекла", — додали в Центрі.

Варто зазначити, що рашисти готують повномасштабну мобілізацію чоловіків до російської армії у тимчасово окупованому Маріуполі. Її планують розпочати у травні 2024 року.

Нагадаємо, на початку квітня російські загарбники розпочали черговий етап мобілізаційних заходів на окупованій частині Луганської області. Рашисти планують забрати в армію юнаків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.04.2024 16:29