Фото: armyinform.com.ua

Росія вивела кораблі в Чорне море: чи є загроза ракетного удару

У неділю, 23 квітня, у Чорному морі зменшилася кількість російських кораблів. Проте, загроза ракетного удару зберігається.

Про це йдеться у повідомленні Військово-морських сил Збройних сил України.

Станом на 13:00 сьогоднішнього дня у морі перебувають сім кораблів супротивника. Серед цих кораблів є два носії крилатих ракет "Калібр". Загальний залп становить вісім ракет.

"В Азовському морі — один ворожий корабель; в Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться до восьми ворожих кораблів, з них два носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп до 24 ракет", — зазначається у дописі.

Скільки кораблів Росії в Чорному морі

Фото: ВМС України

Нагадаємо, росіяни отримали чергову партію "Шахедів". Окупанти намагаються виявити наші системи протиповітряної оборони. 

Відомо, що за даними розвідки Британії, російська армія, ймовірно, почала регулярно отримувати невелику кількість безпілотників Shahed від Ірану. У зв'язку із цим збільшується загроза ще частіших обстрілів українських міст.

Також повідомлялося, що Росія, ймовірно, більше не зможе завдавати по Україні масованих ударів, оскільки ракетний потенціал майже вичерпано. Наразі окупанти зосередили свою увагу на точкових ударах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.04.2023 15:28