Фото: росЗМІ

Росія вивела ракетоносій в акваторію Чорного моря

Станом на ранок середи, 7 серпня, Російська Федерація вивела у Чорне море корабель з крилатими ракетами "Калібр". На Україну націлено чотири ворожі снаряди. 

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — три судна, з них два продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — сім суден, з них жодне не рухалось з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС України.

Станом на 7 серпня Росія вивела у Чорне море ракетоносій "Калібрів"

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, 6 серпня російські терористи завдали удару по центру Харкова. Окупанти близько 10:00 поцілили по місту ракетою "Іскандер". Внаслідок "прильоту" пошкоджені поліклініка, автомобілі та інша цивільна інфраструктура. Місцеві мешканці отримали поранення, серед них і восьмимісячний хлопчик.

Також 6 серпня, російські терористи вгатили по Запорізькій області авіабомбами. Внаслідок удару є загиблі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 07.08.2024 07:21